Bli kjent med Anne hos Rubens Kvinner

Uansett når du stikker innom Rubens Kvinner treffer du Anne. Hun er en av medeierne og jobber i forretningen på fulltid.

Anne er i fyr og flamme da vi snakker med henne på telefon. Vet du, jeg har akkurat blitt mormor til verdens fineste lille jentebaby, sier hun. Og det er så herlig, jeg føler meg skikkelig heldig. Det er virkelig en helt spesiell følelse å bli mormor for første gang.

Anne er gift, har tre voksne barn, og nå også blitt mormor. -Jeg har vært innom mange yrker opp gjennom årene, men det er nok butikkarbeid jeg trives best med. Det var også der jeg startet i ungdommen, i dagligvareforretningen Samvirkelaget, sier hun.

Anne er glad i å skape ting. Derfor har hun alltid noe på gang, det være seg håndarbeid, strikking, hekling eller sying. En gammel hobby har hun også tatt opp igjen nå. – Etter 26 år har jeg begynt å spille saxofon igjen.

Saxofonist

Jeg er oppvokst i et hjem hvor musikken stod sentralt og var veldig aktiv i korpsmiljøet før jeg fikk barn. Med tre barn i huset ble det ikke så mye tid til overs, så musikken ble lagt litt på vent. Men nå, etter 26 år er jeg med igjen i Elverum Janisjar og Jømna/Heradsbygd musikkforening. Det gikk overraskende fort å komme inn i rytmen igjen. Å spille blåseinstrumenter handler mye om teknikk, men heldigvis hadde jeg ikke glemt teknikken.  Vi øver to kvelder i uka og holder av og til konserter. Litt konkurransespilling blir det også. Det er gøy.

Medeier fra 2016

Etter å ha jobbet på Rubens Kvinner i en periode fra 2002 til 2008 og begynte jeg her igjen i 2015. Det var da jeg etter hvert kom inn på eiersiden. I mellomtiden har jeg drevet med andre ting, blant annet Nycomed.

Det var fint å komme tilbake til Rubens Kvinner. Jeg stortrives med å jobbe i butikk, og spesielt der jeg kan hjelpe og veilede kundene. Det har vært en god dag på jobb når jeg vet at kundene er blitt tatt godt imot, følt seg vel og er fornøyde når de går ut.

Vår- og sommer på gang

Det er alltid gøy når vi tilrettelegger for ny sesong. Vår- og sommerkolleksjonen er nå på full fart inn i butikken. Det kommer nye ting nesten hver dag. Vi forsøker å være flinke til å bytte utstilling ofte. Det er viktig for å vise frem alt det fine vi har.

To ganger i året er vi på messe for å se på nyheter og trender. Det er her vi henter inspirasjon. Vi kjenner kundene våre godt og vet at de ønsker å være up-to-date i motebildet. Noen ganger får vi også tips fra kunder og andre om nye leverandører. Det er alltid interessant å sjekke ut nye leverandører.

Stilig treningstøy

I år har vi også tatt inn treningstøy fra Studio. Treningstøyet er i butikken allerede og det er superfint. Tøyet er både lett og behagelige å ha på seg, og ikke minst – det har godt hold og god kvalitet. Treningstøy er et spennende område, det er jo blitt mote å gå i treningstøy. Derfor har vi lagt stor vekt på at det skal se fint ut. Og om ikke lenge får vi også inn sommerens badetøy, avslutter Anne.