Trendy og stilfulle festantrekk

festantrekk

 

Vår og sommer er høytid for de store merkedagene og festlighetene. Vi gir deg tipsene til hvordan du får trendy og stilfulle festantrekk til barnedåp, konfirmasjon, bryllup eller den store sommerfesten.

Nå er det er det høysesong for konfirmasjon, bryllup og sommerfester. Som gjest vil man gjerne ha på seg et flatterende og stilfullt antrekk. Ikke alltid like enkelt, men vi i Rubens Kvinner har lang erfaring og fagkunnskap om hva som skjuler og hva som fremhever deg ved et antrekk.

Skjul og fremhev – få frem personligheten

Vi er opptatt av å få frem personligheten gjennom et antrekk, sier Liv Sagen og Kari Halstenshoff. Greier du å matche antrekket med personligheten din vil du definitivt føle deg festklar.

Ditt perfekte festantrekk skjuler det du vil skjule og fremhever det du vil fremheve. Riktig undertøy gjør det meste av denne jobben.  For mange handler det bare om å finne og forsterke personligheten. Det kan du enkelt gjøre ved å krydre antrekket med det riktige tilbehøret.

Festantrekk til alle anledninger

Hos Rubens Kvinner har de godt utvalg i både lange og korte kjoler, selskapsbukser, skjørt, topper og bijouteri. «Årets selskapsbukser er lekre og passer til alle anledninger, sier Liv. Med en selskapsbukse kan du pynte antrekket opp og ned med topper og tilbehør, og du har et festantrekk til alle anledninger.

Match og mix

Skal du være korrekt kledd, f.eks. i et kirkebryllup, bør du ha en liten jakke eller bolero for å skjule skuldre og overarmer. En jakke som stopper rett over hoftebenet eller midjen skjuler magen om du ønsker det. En skinnjakke gir en cool og moteriktig effekt. Bruk gjerne matchende farge på strømper og sko. Det gir en forlengende og slankende effekt.

I barnedåp, konfirmasjon og bryllup blir ofte tatt mye bilder. Er du forlover, brudens eller brudgommens mor vil gjestene ofte ha deg med på bildene. Ha i tankene at bildene blir mer vellykket om personene har ensfargede antrekk.

Prøvesitt i antrekket

Vi pleier å anbefale at du prøvesitter i antrekket. Hos oss i Rubens Kvinner tar vi oss tid til nettopp det. Det er først når vi har sittet en stund vi kjenner hvor «skoen trykker». For det er nettopp i de store selskapene vi blir sittende lenge ved matbordet – det er taler, sanger og mye annet som skjer under matserveringen.

Føler du deg selv vel i antrekket vil det bli et vellykket selskap. Men, glem ikke at prikken over i`en på antrekket er bijouteriet.  Helt til slutt gir deg våre tips i kortversjon. Tar du hensyn til disse punktene vil du garantert få terningkast 6 for antrekket ditt.

Våre tips til et vellykket festantrekk

  • Velg antrekk etter type selskap. (Er det barnedåp, konfirmasjon, bryllup, rundt tall eller sommerfest.)
  • Følg kleskoden om den er oppgitt. (Ikke noe føles verre enn å komme i et antrekk som skiller seg helt ut.)
  • Velg farger du er glad i, da vil du blomstre.
  • Bruk en liten jakke eller bolero om du vil skjule armene.
  • Sko er en viktig detalj for antrekket (Velg høye eller lave sko etter hva som passer best til antrekket og hva du føler er din stil.)
  • Velg riktig materiale i stoffet. (Blir du for varm bør du velge materialer som er kjølende.)
  • Velg riktig undertøy – det vil både skjule og fremheve.
  • Prøvesitt med antrekket på deg – kjenn om det føles behagelig.